Стало відомо, чи покарали нардепа Куницького за порушення ПДР у Харкові

Водію необхідно сплатити штраф протягом 15 діб

У вівторок, 23 листопада, поліція винесла ухвалу про накладення штрафу у розмірі 340 гривень на народного депутата України Олександра Куницького, який порушив ПДР у центрі Харкова. Відомо, що нардеп пересувався автомобілем Porsche Panamera. Про це повідомляє "Суспільне".

Зазначається, що водієві необхідно сплатити штраф протягом 15 діб. Також він може оскаржити ухвалу протягом 10 діб.

За словами представника патрульної поліції Харківської області Дмитра Гайдука, справу про порушення Куницьким правил дорожнього руху на вулиці Сумській було розглянуто 23 листопада. Правоохоронець наголосив, що на водія Porsche патрульні наклали штраф за ч. 1 ст. 122 Кодексу про адмінпорушення за порушення вимоги дорожнього знака 5.16 (напрямки руху смугами).

Гайдук додав, що для того, щоб притягнути особу до відповідальності, патрульному необхідно провести розгляд справи про адміністративне правопорушення та встановити всі обставини та винуватість особи.

Він зауважив, що патрульний задовольнив клопотання водія, справу розглянули у встановлений термін. Представник водія не з'явився.

Зазначимо, що патрульні Харкова зупинили авто, за кермом якого був Куницький, у понеділок вранці. Це сталося перед виїзним засіданням правоохоронного парламентського комітету, на якому обговорювали питання безпеки руху.

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що за словами міського голови Харкова Ігоря Терехова, кількість дорожньо-транспортних пригод у місті пов'язана з якістю доріг. Мер називає їх хорошими.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися