"Це велика довіра і велика відповідальність", - Світлична висловилася про результати виборів на 179-му окрузі

Переможниця виборчої гонки на 179-му окрузі Юлія Світлична розповіла про довіру виборців і відповідальності перед людьми

Юлія Світлична, переможниця на проміжних виборах народного депутата на 179-му виборчому окрузі в Харківській області, подякувала виборцям та розповіла про велику відповідальність перед ними. Відповідне звернення політик виклала у Facebook, передають "Коментарі. Харків".

"Харківщина вибрала свого народного депутата, свого представника у Верховній Раді. Сорок тисяч моїх земляків обирали майже з 40 кандидатів. Я дякую усім, хто був на дільницях, усім хто забезпечив чесні вибори, усім, хто віддав свій голос за енергію перетворень. Дякую кожному з вас. Підтримка 78 % виборців це велика довіра до мене, але це і велика відповідальність перед вами", - сказала Юлія Світлична. 

Також політик підкреслила, що складні часи потребують відповідальних рішень, а коли небезпека нависає над країною, усі зобов'язані об'єднатися на захист людей. 

"Сьогодні страшна хвороба ділить нас не на владу чи опозицію, лівих чи правих. Вона ділить нас на байдужих та небайдужих. На зустрічах з вами я бачила лише небайдужих. Весь цей час ми були разом, і складні часи пройдемо також разом. Я людей не залишу. Як я говорила раніше, до жодної фракції не піду і звітувати буду перед людьми, а не перед партіями. Слово тримаю, і зроблю все від мене залежне, щоб об'єднати усіх небайдужих", - підкреслила Юлія Світлична.

Також народний депутат запевнила, що почне свою діяльність в Верховній Раді з того, що обіцяла виборцям. Зокрема, з вирішення питань стосовно здоров'я та життя людей, збереження лікарень, шкіл та підвищення соціальних гарантій, розвитку економіки і промисловості та захисту української  землі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що сьогодні, 24 березня, Центральна виборча комісія оголосила переможця на проміжних виборах народного депутата на 179-му виборчому окрузі в Харківській області. Ним стала харків’янка, екс-губернатор Харківщини Юлія Світлична.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися