Юлія Світлична повідомила, що не піде до жодної з фракцій в Верховній раді

Юлія Світлична, яку обрали нардепом, пообіцяла звітувати перед людьми, а не перед партіями

Юлія Світлична, яка стала переможцем на позачергових виборах народного депутата на Харківщині, розповіла про майбутню роботу в Верховній раді. Про це політик повідомила в своєму зверненні до виборців, яке розмістила в Facebook, передають "Коментарі. Харків". 

Зокрема, Юлія Світлична, яку обрали народним депутатом України, повідомила, що не збирається вступати  в жодну з парламентських фракцій і звітуватиме тільки перед людьми.

"Як я говорила раніше, до жодної фракції не піду і звітувати буду перед людьми, а не перед партіями. Слово тримаю, і зроблю все від мене залежне, щоб об'єднати усіх небайдужих. Небайдужих до здоров'я та життя людей, до розвитку економіки та промисловості, до захисту української землі, до збереження лікарень, шкіл та підвищення соціальних гарантій. Як і домовлялись, з цього і почну свою роботу у Верховній Раді", - підкреслила Світлична.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що сьогодні, 24 березня, ЦВК оголосила переможця у позачергових виборах народного депутата  на 179 виборчому окрузі в Харківській області. Перемогу отримала екс-губернатор Харківщини Юлія Світлична.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися