Ігор Черняк озвучив сім принципів управління Харковом

Без командної роботи неможливо створити комфорт для харків'ян, вважає кандидат

Кандидат на посаду міського голови Харкова, заступник голови правління "Харківського антикорупційного центру" Ігор Черняк оприлюднив свої принципи міського управління. Пункти для розвитку міста він опублікував на своїй сторінці в Facebook.  

"Починати потрібно з принципів. Саме з принципів. Принципів міського врядування - як основних засад, що визначають напрямок розвитку міста.

Ключових ідей, які стануть основою для прийняття рішень. Ціннісних орієнтацій, які будуть покладені в основу міської політики. Ми переконані, що управління містом має здійснюватися на таких засадах: прозорості; відкритості; ефективності; соціальної спрямованості; сталості розвитку; чесності; інноваційності", - написав Ігор Черняк.

Кандидат в мери впевнений, що якщо команда не об'єднається навколо цих понять, то не вийде зробити дороги та забезпечити комфорт городянам.

"Безумовно, деякі запитають: "а гдє про скориє помощі?". Як власне - де про труби? дороги? І ремонт у під‘їздах? Проте, якісні дороги, комфортні умови та сучасні мережі можуть з‘явитися лише тоді, коли управлінська команда об‘єднана навколо спільних принципів і керується ними при прийнятті рішень. Саме тому, ми починаємо з того, про що на місцевому рівні ще ніхто не говорив. Саме тому, ми пояснимо і розкриємо значення кожного з озвучених принципів. І саме цим ми відрізняємося від тих, хто пропонує партійні прапори та бренди замість ідей та змістів!", - резюмував Черняк.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківську область, як і інші регіони України, скоро чекає додаткова стаття витрат. Кабінет міністрів України прийняв Концепцію реформи фінансування сфери культури, яка складається з 9 сторінок "суцільної води".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися