"Мій вибір залишається незмінним": Олександр Кірш заявив, що підтримає Юлію Світличну на виборах

Вчений і політик ще чотири роки тому відзначав організаторські та аналітичні якості Юлії Світличної

Відомий харківський політик, економіст і публіцист Олександр Кірш підтримав на місцевих виборах 2020 року Юлію Світличну і її команду. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Кірш зазначив, що про власну політичну силу на місцевому рівні він уже не мріє. Однак, точно знає, кого буде підтримувати.

"Ще понад 4 роки тому я писав про Юлію Світличної (відзначаючи, до речі, її чарівність і комунікабельність) якраз те, що зараз із задоволенням повторю:" Слухає, робить висновки. Іноді висновки - ще до спілкування: знає проблеми й сама. З Місяця не звалилася, що теж рідкість останнім часом. Досвід - не дивлячись на молодість. (Молодість - не дивлячись на досвід.). Кваліфікація. Здатність швидко навчатися. Фантастична працездатність (допомагає спорт). Уміння шукати та знаходити: виходи, рішення, компроміси, спільне. Чи не нити й пояснювати причини, чому не вийшло, а робити так, щоб виходило". Я не розчарувався. Я їй вірю. І тому я як і раніше - РАЗОМ з пані Юлею. Чого й іншим бажаю", - написав Олександр Кірш на своїй сторінці.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, легендарне підприємство "Куп'янський машинобудівний завод" відновило роботу завдяки двом підприємцям Олександру Капленко та Миколі Маслію з команди нардепа Юлії Світличної "Разом!". На заводі з'являться нові робочі місця і замовлення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися