Місцеві вибори у Харкові: до "Слуг народу" потрапив голова організації іншої партії

При реєстрації партії «Слуга народу» було допущено цілу низку порушень – як процесуальних, так і щодо окремих персон

Чинна передвиборча кампанія стартувала навіть без наявності необхідної законодавчої бази. Лише на початку жовтня були узгоджені окремі законодавчі положення і кандидати змогли повноцінно розпочати власну агітацію. Крім того, у Харківській області спостерігаються численні порушення виборчого процесу.

Як передає "СтопКор", місцева влада на чолі з чинним мером Ізюма встигла порушити норми із самого старту кампанії. Зокрема, як зазначає голова Ізюмського міського відокремленого підрозділу ГО "Стоп корупції" Юрій Козлов, до виборчого списку "Слуги народу" у нашому регіоні потрапив голова осередку іншої партії.

Зі слів Козлова все місто Ізюм було завішане плакатами з символікою політсили "Слуга народу" та портретами провладних кандидатів до органів місцевого самоврядування та претендента на крісло міського голови Марченка. Понад те, при реєстрації партії "Слуга народу" було допущено цілу низку порушень – як процесуальних, так і щодо окремих персон. Так, у виборчому списку президентської політсили перебуває особа, яка мало того, що є одночасно членом іншої партії, так ще й очолює один з її осередків. 

"Представники Ізюмського підрозділу ГО "Стоп корупції" за цими фактами спрямували серію запитів до місцевої ТВК, однак у тервиборчкомі на заяви про порушення ніяк не відреагували. Тож наразі ці повідомлення скеровані громадськими активістами вже до органів поліції та прокуратури", - йдеться у повідомленні "СтопКору".

Раніше "Коментарі" писали, що Харківська область поки займає місце аутсайдерів за кількістю передвиборчих порушень.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися