З трунами загиблих курсантів: у YouTube запустили цинічну політичну рекламу глави ХОДА Кучера

За 17 годин відео гуернатора Харківської області набрало 33 тисячі переглядів

Глава Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер запустив на YouTube рекламу з церемонії прощання із загиблими під час аварії Ан-26 під Харковом. Про це передає APnews.

Нагадаємо, церемонії прощання з 26 загиблими курсантами і офіцерами АН-26 пройшла 6 жовтня в Харкові з 10:00 до 11:00. Під час прощальної церемонії труни загиблих по черзі виносили з атомобілів родичам. Примітно, що Кучер завантажив це відео вже на наступний день - приблизно о 22:00 7 жовтня і запустив "Рекламу" на нього.

Варто відзначити, що на платформі Youtube автори роликів запускають рекламу, щоб охопити більшу кількість глядачів і переглядів свого відео. І, звичайно ж, це автору варто певних грошей.

Скільки на "розгін" цього відео витратив Кучер - невідомо. Як і те, з якої причини саме його він вирішив "рекламувати". Однак вже зараз видно, що результат є. Саме відео вийшло на його каналі 17 годин назад і набрало 33 тисячі переглядів, в той час як відео, завантажене приблизно в той же час, набрало 44 перегляду.

Раніше повідомлялося, що командування Повітряних сил Збройних сил України жорстко розкритикувало необґрунтовані заяви голови Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера щодо краху АН-26 під Харковом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися