Виборці Харківської області отримають нечитабельні бюлетені (документ)

У розпорядженні редакції опинився фото зразка виборчого бюлетеня

Харківська обласна територіальна виборча комісія планує використовувати на виборах депутатів обласної ради бюлетені, на яких насилу можна розгледіти прізвища та імена кандидатів. Про це свідчить фотографія, надана джерелом редакції "Коментарів".

picture

Судячи з фото, розгледіти якусь прізвище на бюлетені можна лише з великими труднощами. Як повідомило нам джерело, в такому вигляді бюлетені можуть надійти на виборчі дільниці Харківської області.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області кандидат на посаду Дергачівського мера від "Слуги народу" Костянтин Жидков безкоштовно тестував імуноферментним аналізом (ІФА) на коронавірус. В ОПОРІ повідомляють, що звернулися в поліцію.

Директор КНП "Дергачівська центральна районна лікарня", кандидат в депутати Дергачівської міської ради від партії "Слуга Народу" Дмитро Дончак опублікував текст: "З ініціативи та підтримки кандидата на посаду Дергачівського міського голови Жидкова Костянтина Сергійовича проводяться аналіз крові (ІФА-тест на коронавірус) ".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися