Чорний піар проти Блоку Світличної: в поліції відкрили справу, але лише через 2 дні після скарги політсили

Звернення політичної партії ігнорували в поліції

У Харківській області невідомі масово поширюють друковану продукцію у вигляді спецвипуску газети з фейковою інформацією про Юлію Світличну, яка йде під №1 в партії "Блок Світлічної" Разом! ".

Варто відзначити, що члени політсили були готові до подібних правопорушень з боку опонентів. Так, ще в п'ятницю, 16 жовтня, представники організації звернулися до Головного управління Національної поліції в Харківській області із заявою про організацію провокації та скоєнні правопорушення. Проте до цього моменту звернення політичної партії ігнорували.

Крім того, Комітет виборців України також визнав активізацію чорного піару проти Юлії Світличної та її команди протизаконною. Примітно, що справа внесли в ЕРДР тільки 17 жовтня, після того, як в м.Ізюм невідомі поширювали листівки і газети з неправдивою інформацією про "Блок Світличної. Разом".

picture

У політичній партії не виключають, що подібна бездіяльність "главку" говорить про залучення представників влади і правоохоронних органів до скоєння даного злочину.

У той же час Telegram-канал Резидент передає, що замовником "чернушної" кампанії проти партії Світличної в Харківській області є екс-помічник Пшонки і Вадим Слюсарев, а також член Офісу Президента - Сергій Трофімов.

"У поширюваній "чорнусі" фігурують іноземні кампанії і іноземні громадяни та за нашою інформацією через це може статися великий міжнародний скандал, який особисто вдарить по Зеленському", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що "чорні" газети мають схожий дизайн з партійним виданням і заголовок "Блондинка з газовим шлейфом. Юлія Світлична і "сланцевий газ" - як Харківську область збираються перетворити в безводну пустелю". Слід зазначити, що друкована продукція не містить жодних вихідних даних. Такі дії є грубим порушенням чинного законодавства України та кримінальним злочином.

Раніше повідомлялося, що народний депутат України Юлія Світлична вважає, що в "червоній" зоні карантину винна бездіяльна Харківська обласна державна адміністрація.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися