Харків'яни бояться повернення 90-х і переділу власності в разі обрання мером Фельдмана - опитування

Абсолютна більшість харків'ян не вірять, що життя в місті може покращитися, якщо Олександра Фельдмана оберуть мером

Якщо бізнесмена Олександра Фельдмана оберуть мером Харкова, то в місто можуть "повернутися 90-е" і почнеться переділ власності. Такими побоюваннями харків'яни поділилися з соціологами напередодні місцевих виборів 25 жовтня.

Згідно з даними опитування компанії Content Dynamics, 32% жителів міста вважають, що, якщо Фельдман очолить місто, це спровокує переділ власності, рейдерські захоплення, свавілля та інші "принади" 90-х років минулого століття, а рівень безпеки життя в місті - знизиться.

Абсолютна більшість харків'ян не пов'язують з Фельдманом надій на поліпшення життя: 32% вважають, що ситуація погіршиться, 30% думають, що ніяк не зміниться.

24% не змогли відповісти та лише 14% сподіваються, що, якщо Фельдман стане мером, то ситуація зміниться на краще.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, соціологи оприлюднили свіжий рейтинг партій на місцевих виборах. Так, до Харківської облради подалися кандидати від 11 політичних партій, з яких лідирують "Блок Кернеса" і "Блок Світличної. Разом". Респондентами опитування стали жителі Харкова та області у віці 18 років і старше. Всього соціологи опитали близько 2000 осіб. Терміни проведення опитування: 2 - 9 жовтня 2020 року. Похибка не перевищує 2,2%.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися