У центрі Харкова політична сила хотіла провести масовий концерт

Поліція відкрила кримінальне провадження

У Харкові політична партія в п'ятницю, 23 жовтня, хотіла провести концерт на площі Конституції. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

За цим фактом слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 325 (замах на порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років в'язниці.

Однак, в той же день до Харківської міської ради отримав листа від тієї ж політичної сили з проханням скасувати запланований захід у зв'язку з тим, що в Харкові тепер "червоний" рівень епідеміологічної небезпеки.

Зараз поліційні збираються закрити кримінальне провадження. Правоохоронці не говорять назву партії.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, г лава Адміністрації Новобаварського району в Харкові Тетяна Цибульник заперечує причетність влади до організації концерту співачки Олі Полякової, який пройшов з порушенням карантинних вимог на День вчителя. На самих афішах до заходу харків'ян запрошували від імені команди Геннадія Кернеса, який сам зараз хворіє коронавірусів. Представник Блоку Кернеса Вікторія Маренич не підтвердила, що це був партійний захід, глава пресслужби Харківської міськради Юрій Сидоренко коментар не дав. Для поліції досі залишається таємницею, хто організував концерт.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися