Харківська поліція нагадує про те, що сьогодні "День тиші"

Поліція закликала громадян повідомляти про порушення

У Харкові, Харківській області та по всій Україні сьогодні, 24 жовтня, настав "День тиші". Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

У поліції нагадали, що сьогодні не повинно бути ніякої політичної реклами.

"Передвиборча агітація заборонена з 24 години останньої п'ятниці перед днем голосування", - пише відділ комунікації.

У поліції звернулися до громадян із закликом повідомляти про всі помічені порушення.

"Закликаємо всіх дотримуватися виборчого законодавства. У разі виявлення порушень - негайно інформуйте про це поліцію ", - зазначили правоохоронці.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, "Коментарі" та рейтингова платформа   RATINGS: Comments.UA   підбили підсумки серії опитувань, в рамках яких ми з'ясували - кому українці прямо зараз готові довірити посади мерів найбільших міст країни. На черзі - Харків, де чинний мер Геннадій Кернес продовжує проходити лікування за кордоном, але це не заважає йому перемагати з великим відривом.

Погана якість доріг, убитий громадський транспорт, постійна відсутність гарячої води, що протікають дахи та брудні вулиці... Ці та багато інших злободенні проблеми добре знайомі більшості українців, але далеко не всі знають, в чиїй безпосередній компетенції їх рішення. Тому критиці піддаються всі - від самих дрібних чиновників до прем'єр-міністра і навіть президента.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися