Місцеві вибори на Харківщині: кілька виборчих дільниць відкрилися із запізненням

Для забезпечення охорони громадського порядку на виборчих дільницях залучено близько 6 тисяч копів

Сьогодні, 25 жовтня, в Харківській області деякі виборчі дільниці розпочали свою роботу із запізненням. Про це повідомили в прес-службі обласного "главку".

За інформацією правоохоронців, дві виборчі дільниці в Ізюмському районі області не відкрилися вчасно в зв'язку з відсутністю бюлетенів для голосування за кандидатів в депутати Ізюмської міської ради. Зазначена подія зареєстрована в Єдиному обліку Ізюмського відділу поліції. Станом на 8:10 зазначені ділянки вже почали свою діяльність відразу після отримання бюлетенів.

Ще одна виборча дільниця в Дергачівському районі також відкрився з запізненням. Для з'ясування причин і обставин події на місце направлено слідчо-оперативну групу Дергачівського відділу поліції, відзначили копи.

Усього для забезпечення охорони громадського порядку на виборчих дільницях і в місцях розташування територіальних виборчих комісій залучено близько 6 тисяч правоохоронців, близько 1,2 тисячі працівників задіяні на патрулювання.

Крім забезпечення громадського порядку, правоохоронці охороняють виборчі бюлетені та іншу виборчу документацію, як в приміщеннях виборчих комісій, так і при їх перевезенні членами виборчих комісій.

Читайте також: Харківські поліцейські зафіксували понад 20 порушень "Дня тиші".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися