"Блок Світличної "Разом!" переміг в двох округах Харківської області

У Близнюках главою ТОГ став представник партії народного депутата України Юлії Світличної

У Лозовій "Блок Світличної "Разом!" посів перше місце на виборах до обласної та районної рад. Про це йдеться на Telegram-каналі народного депутата України.

"У кожен з рад по 31%. Стабільність - це завжди добре ", - зазначає Юлія Світлична.

Також "Блок Світличної "Разом!" переміг і в Лозівську міську раду. Команда нардепа отримала 27.5% підтримки. До складу міськради також увійшли ОПЗЖ (22.9%), Блок Кернеса - Успішний Харків (16.5%), Слуга Народу (7.7%), Батьківщина (5.8%).

Крім того, в Близнюках Харківської області на виборах глави ОТГ представник "Блоку Світличної" Разом! " Геннадій Король отримує 76% підтримки.

"Найвищий рівень довіри при голосуванні в обласній та районних рад - також у нашої команди. 52% і 40% відповідно ", - додає Юлія Світлична.

На виборах в Близнюківської ОТГ "Блоку Світличної "Разом!" отримав 45% підтримки!

В їх місцева рада ще пройшли Блок Кернеса - Успішний Харків (19%), ОПЗЖ (13%), Слуга Народу (12%), За майбутнє (7%)

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, кандидати від політичної партії "Блок Світличної "Разом!" в Харківській області відзначають масові порушення виборчого процесу. Так, кандидат на посаду голови Солоницівської селищної ради Андрій Литвинов заявив, що з найближчою суперницею від "Слуги народу" його, за попередніми підрахунками, відділяло буквально дві сотні голосів. А на ділянці - з найбільшим відривом його опонентка ініціювала перерахунок голосів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися