У Харківській області з'явився перший новообраний мер

Кандидат набрав майже третину голосів

У Центральній виборчій комісії назвали ім'я першого мера, який виграв вибори по Харківській області. Про це повідомляється на сайті ЦВК.

В результаті повного підрахунку голосів по Вовчанському міським головою став кандидат від партії "Опозиційна платформа - За життя" Анатолій Степанець

У ЦВК уточнили, що Степанець взяв 31,71% голосів (3283). Кандидат від партії "Слуга народу" Володимир Шевченко отримав 23,36% голосів (2418). Третім у списку стоїть представник партії "Акцент" Дмитро Максютін - 14,19% голосів (1469).

Нагадаємо, Володимир Шевченко був главою Вовчанського міської ради в попередній термін. Він був обраний 25 жовтня 2015.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, до Харківської міської ради поки проходять чотири партії. Лідер по голосах не став несподіванкою - на першому місці йде "Блок Кернеса - Успішний Харків". На цей час оброблено 80,51% голосів. Партія чинного міського голови набирає 28,7%. На другому місці ОПЗЖ - 23,7%, "бронза" - у "Блоку Світличної" Разом "- 16,7%. На четвертому місці -" Слуга народу "(16,1%). Станом на 21:00 четверга поки що не подолала прохідний бар'єр "Європейська солідарність" (4,8%).




Джерело: https://www.cvk.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися