У Харківській міськраді розповіли, коли відбудеться перша сесія (відео)

Перше засідання міських депутатів пройде в кінці грудня

Перша сесія Харківської міської ради нового скликання призначена на 20 грудня. Про це в інтерв'ю програмі "Харьковские известия" повідомив перший заступник міського голови Ігор Терехов.

Віцемер міста зазначив, що партія "Блок Кернеса" Успішний Харків "бере на себе відповідальність за розвиток міста Харкова та всього регіону. Першочергове завдання політичної сили - розвиток галузі охорони здоров'я.

Крім того, що перемогла на виборах партія буде розвивати виробництва, створювати транспортну інфраструктуру - будувати дороги, розвивати маршрути. Терехов пообіцяв розв'язати питання зі збором і утилізацією відходів, працювати над відкриттям підприємств по перероблюванню сільгосппродукції, забезпечити нові робочі місця.

Віцемер зазначив, що всі ці та інші завдання відіб'ють у стратегіях розвитку Харкова і Харківської області та представлять для широкого обговорення.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Центральній виборчій комісії назвали ім'я першого мера, який виграв вибори по Харківській області. В результаті повного підрахунку голосів по Вовчанському міським головою став кандидат від партії "Опозиційна платформа - За життя" Анатолій Степанець. У ЦВК уточнили, що Степанець взяв 31,71% голосів (3283). Кандидат від партії "Слуга народу" Володимир Шевченко отримав 23,36% голосів (2418). Третім у списку стоїть представник партії "Акцент" Дмитро Максютін - 14,19% голосів (1469).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися