Вибори в Харківській області: названі імена мерів трьох міст

Три районні центри очолили люди з трьох різних партій

ЦВК назвала імена трьох новообраних мерів по районних центрах Харківської області. Центральна виборча комісія оприлюднила результати у себе на сайті.

Представники ЦВК порахували 100% голосів по Богодухові, Змієві та Солоницівці.

Так, в Богодухові міським головою став представник партії "Блок Кернеса - Успішний Харків" Володимир Білий. За нього віддали голоси 37,05% або 3348 виборців. Він є директором комунального закладу "Харківська міська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з водних видів спорту Яни Клочкової".

У Змієві вперше за вибори перемогла партія чинного президента Володимира Зеленського "Слуга Народу". Від неї мером став Павло Голодніков. До місцевих виборів-2020 він був головою Зміївської РДА. За нього віддали голоси 32,78% або 3177 виборців.

А в Солоницівці переміг представник "Блоку Світличної "Разом!" 34-річний Андрій Литвинов. До цього він був чинним Ольшанським селищним головою.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в ЦВК опублікували результати підрахунку 100% бюлетенів по Роганській та Старосалтівській селищним громадам, а також Сахновщинської та Кегичівської об'єднаним територіальним громадам.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися