Секретар Харківської міськради в останній день року звернеться до Ради з приводу виборів мера

Терехов не коментує можливу участь у передвиборчих перегонах ексмера Харкова Михайла Добкіна

Секретар Харківської міськради Ігор Терехов пообіцяв, що звернення до Верховної Ради з приводу позачергових виборів міського голови відправлять до парламенту напередодні Нового року, 31 грудня. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні юристи готують відповідне звернення, тому що у нас є 15 днів згідно із законом. Тому завтра я підпишу відповідне звернення, і він буде направлений до Верховної Ради", - зазначив Терехов.

Секретар Харківської міськради не став відповідати чи збирається він висувати свою кандидатуру на посаду міського голови в разі призначення позачергових виборів.

"Коли буде призначено вибори, тоді ви побачите, хто буде висуватися, як і в які терміни", - додав Терехов.

Він також не коментує можливу участь у передвиборчих перегонах ексмера Харкова Михайла Добкіна.

Нагадаємо, в німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу  пішов з життя міський голова Харкова   Геннадій Кернес. Його будуть ховати 23 грудня. О 7:00 буде відспівування мера в Благовіщенському соборі. Триватиме церемонія 40 хвилин. Далі труну доставлять в Оперний театр, де з 9:00 до 13:00 всі охочі зможуть попрощатися з Геннадієм Кернесом.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківському міському голові Геннадію Кернесу, збираються дати звання почесного громадянина. На честь Кернеса назвуть один із проспектів і поставлять пам'ятник. На думку Терехова, Кернес зробив такий внесок у розвиток в міста, якого не робив жоден мер, тому гідний увічнення. Це питання винесено на порядок денний для депутатів міськради.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися