На Харківщині відкрили кримінальне провадження за фактом перешкоджання виборчому праву Світличної

Правоохоронці розслідують правопорушення і чорний піар стосовно кандидата у нардепи Юлії Світличної

У Харківській області поліція відкрила кримінальне провадження за фактом перешкоджання здійсненню виборчого права в 179 окрузі. Про порталу "Коментарі. Харків" стало відомо із власних джерел.

Як повідомляють джерела, інформацію про правопорушення під час виборчого процесу внесли в реєстр. Крім того, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 157 КК України "Перешкоджання здійсненню виборчих прав, вчинене групою осіб, що вплинуло на результати виборів або голосування".

picture

Нагадаємо, в ніч на 24 лютого в телеграм-каналі "Слобожанський ліфтер" з'явилася інформація про те, що в окрузі 179, від якого балотується в Раду депутат облради Юлія Світлична, розповсюджують друковану продукцію з ознаками чорного піару. Зокрема, вчора спостерігачі громадської мережі "ОПОРА" зафіксували поширення відповідних листівок і газет у поштових скриньках Краснограду.

Згідно з інформацією на офіційному сайті "ОПОРИ", листівки містять зображення Юлії Світличної разом з Петром Порошенком і Уляною Супрун. На листівках рясніють написи "Підтримай мого кандидата Юлію Світличну", "Продовжимо втілювати медреформу Супрун", "Юлія Світлична. Підтримую Українську православну церкву". Крім того, у поштових скриньках виявили газету "Мова, церква, перемога!", де надрукували нібито основні положення передвиборної програми кандидата у нардепи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися