Світлична назвала представників харківської міськради смішними людьми та маніпуляторами

Світлична вважає, що в харківській міськраді не зацікавлені в якнайшвидшому проведенні виборів

Юлія Світлична відреагувала на заяву у Верховній Раді, що вони зможуть розглянути питання про призначення позачергових виборів міського голови Харкова, тільки коли отримають всі необхідні документи. Відповідну реакцію депутат написав на своїй сторінці в Facebook.

"Маніпуляції представників міськради з документами для призначення Верховною Радою дострокових виборів міського голови Харкова викликають посмішку. Відчувається, що дуже "впевнені" в собі. Смішні люди. Вибори будуть. В цьому році. Затягнути не дозволимо. Це точно. Хто переможе - не знаю. Харків'яни вирішать. Але точно не смішні ", - написала Світлична.

Нагадаємо, російський політтехнолог Станіслав Бєлковський заявив, що альянс Авакова не зацікавлений в якнайшвидшому проведенні виборів в Харкові.

"Альянс Арсена Борисовича Авакова, який де-факто перехопив контроль над Харковом, і ряду спадкоємців Кернеса, включаючи Терехова, вони просто не зацікавлені в якнайшвидшому проведенні виборів і будуть тягнути гуму до нескінченності, це і зрозуміло", - сказав політтехнолог.

Раніше "Коментарі" розповіли, як відреагував Харківський мільйонер і колишній конкурент Кернеса на виборах Сапронов Юрій Анатолійович на розслідування Навального про палац Путіна в Геленджику.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися