Терехов злякався білбордів Добкіна та розпорядився їх демонтувати

У Харкові хочуть демонтувати білборди Добкіна під приводом ремонту інженерних мереж

Харківська міська влада постановила демонтувати білборди, на яких розмістили рекламу Михайла Добкіна. Про це йдеться в офіційних листах Харківської міськради до власників рекламних конструкцій. Відповідні документи опублікувало видання RegioNews.

Виходячи з документів, в різних районах Харкова хочуть знести понад два десятки рекламних носіїв. Про це фірми-власники конструкцій "Давид" та "Давид Плюс" сповістив листами Департамент контролю виконавчого комітету Харківської міськради. Формальним приводом для свого рішення міськрада називає необхідність ремонту інженерних мереж і фасадів будинків, розташованих в безпосередній близькості до рекламоносіїв.

"Інформуємо, що проведення робіт по ремонту / заміни інженерних мереж заважають належать ТОВ" Рекламне агентство "Давид" спеціальні конструкції зовнішньої реклами ", - йдеться в одному з листів.

Власникам рекламних носіїв рекомендували звернутися в міські служби для розв'язання питання про перенесення конструкцій в інші райони Харкова. Примітно, що всі підлягають демонтажу білборди містять рекламу Михайла Добкіна. Всі рішення міськради щодо демонтажу конструкцій можуть бути оскаржені в суді.

Нагадаємо, відомий український журналіст Дмитро Гордон вважає, що найбільші шанси стати новим міським головою Харкова зараз у Михайла Добкіна.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися