Добкін: Терехова на виборах в Харкові обслуговують соціологи Порошенка

Добкін заявив про причетність Порошенка до харківських виборів

Ексглава Харкова Михайло Добкін прокоментував результати соціологічного дослідження групи SOCIS. Відповідний пост він опублікував у себе в телеграм-каналі.

"Сьогодні я, як і багато харків'ян побачив результати телефонного обдзвону городян групою SOCIS, який вони назвали соціологічним дослідженням. Я і раніше скептично ставився до їх прогнозам, а сьогодні остаточно втратив до них інтерес", - написав Добкін.

За словами Добкіна, група SOCIS останні років десять обслуговує виключно п'ятого президента України Петра Порошенка і його партію "Європейська Солідарність". Ексглава Харкова вважає, що Петро Порошенко нібито включився в харківські вибори та підтримує нинішнього в.о. мера Ігоря Терехова.

"Ну що за людина?! Користується в цьому житті всім чужим. Навіть рейтинг собі чужий намалював", - обурився Добкін.

Йдеться про результати соціологічного дослідження, які опублікувала група SOCIS. Згідно з ними зараз рейтинг Ігоря Терехова нібито майже у два рази вище, ніж у всіх можливих конкурентів на виборах міського голови.

Нагадаємо, дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.

Раніше "Коментарі" писали, що в Харкові, 20 квітня, співробітникам видання "Час Добкіна" підпалили автомобілі. Камери відеоспостереження зафіксували групу з трьох молодих хлопців, які стежили за працівниками видання.




Джерело: https://t.me/dobkinmm/1145
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися