Добкін назвав соцопитування по Харкову, в якому лідирує Терехов - посміховиськом

Михайло Добкін прокоментував соціологічні дослідження, які провела компанія КМІС і "СОЦІС"

Ексглава Харкова Михайло Добкін заявив, що соціологічні дослідження, які провела компанія КМІС та "СОЦІС", де Терехов лідирує з великим відривом, замовив сам в.о. мера. Відповідну заяву Добкін зробив на телеканалі "Україна 24" в ефірі програми "Хард з Влащенко".

"Ті, хто замовив це - знаю, це ті ж, хто потім КМІСу замовляв. Над ними все сміялися, бо "СОЦИС "- це звичайна контора, яка обслуговує Петра Олексійовича Порошенка - вже років 10 - і його партію. І робити соцдослідження від "СОЦІСу" - це значить робити з себе посміховисько ", - відповів на запитання Михайло про результати опитувань.

Про результати компанії КМІС Добкін відгукнувся в схожому ключі. Він вказав, що анкета у КМІСу така ж, як і у "СОЦІСу". Більш того політик зазначив, що пізніше директор КМІСу Володимир Паніотто зізнався, що це було комерційне замовлення, але відмовився називати замовника.

За словами Добкіна, він ставитися до будь-яких соцдосліджень сьогодні дуже спокійно та довіряє лише тим, які проводяться для нього.

"Вони непублічні, я їх бачу, їх бачать мої фахівці. До соцдосліджень ми проводимо дуже багато ще спеціальних опитувань людей, які допомагають нам виявити настрої, бажання...", - підкреслив Михайло Добкін.

Він навів приклад, коли на минулих місцевих виборах КМІС і "СОЦІС" давав вихід до другого туру з Віталієм Кличком Андрію Пальчевському, а його партія повинна була пройти й в міські й обласні ради багатьох міст. Однак цього не сталося.

"Де сьогодні результати КМІС і де сьогодні результати, які дала партія "Перемога Пальчевського"? Ціна всім цим опитуванням - вона мені зрозуміла. Вони дешеві, але вона мені не потрібна", - підсумував Михайло Добкін.


Нагадаємо, народний депутат від ОПЗЖ Олександр Фельдман назвав опублікований рейтинг Терехова (де він з великим відривом випереджає всіх можливих конкурентів) смішним та жалюгідним.




Михайло

28 травня 2021, 16:19

Ілля Шекшуєв, а ты свечку держал ,что он работает на ФСБ?))) Докажи ... А разбрасываться фекалиями ,тут каждый гаразд))

Михайло

28 травня 2021, 16:17

На украине это приемлемо ,фальсифицировать выборы ,подтасовывать опросы ,чему удивляться .Ту всё очевидно чьи уши торчат ,политический заказ Фюрера Зельца.

вв

28 травня 2021, 14:36

Ілля Шекшуєв, Добкин - человек! Не разговаривает в Украине на украинском? Разговаривает на слобожанском! Добкина в мэры

Ілля Шекшуєв

28 травня 2021, 11:04

Добкин - очень дурной человек! Не разговаривает в Украине на украинском! Работает на ФСБ Москвы! Добкин - беги с Украины!

Мариуполь

27 травня 2021, 19:05

Мойша , вон нах в Израиль .

доброжелатель

27 травня 2021, 13:05

допа пора у дупу

влад

27 травня 2021, 12:17

добкин прохвост которого надо еще поискать два раза в реку не войдеш самоуверенный хмырь

вася

26 травня 2021, 20:18

Татьяна, не факт...

Татьяна

26 травня 2021, 16:37

Пусть Добкин сам себя не тешит.Мало кто пойдёт за него голосовать.Основная масса людей пойдут голосовать за Терехова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися