Відродження "Металіста" - це політична технологія Терехова під вибори, - ЗМІ

Відомий футбольний журналіст заявив, що відродження "Металіста" пов'язано з виборами

У ЗМІ почала поширюватися інформація про союз бізнесмена Олександра Ярославського та Ігоря Терехова. У статтях розповідають, що відродження футбольного клубу "Металіст" - це технологія, яка повинна принести Терехову перемогу на виборах мера Харкова. Одну з таких статей під назвою "Комікси, вінки, косплей Кернеса: як в Харкові йде передвиборча кампанія" опублікували на сайті "Весті.UA".

За словами автора статті, Олександр Ярославський зараз все частіше з'являється на публіці з Ігорем Тереховим, а в різних ЗМІ з'являється інформація про "Металіст", який потрапить до Прем'єр-ліги вже через рік, а до Ліги чемпіонів до 2025 року. При цьому уболівальникам зараз нібито обіцяють мільйонні інвестиції від Ярославського.

У виданні відзначили, що у Ярославського в Харкові є безліч різних інтересів: технопарк, земля, підприємства. Але при цьому відомий футбольний журналіст Артем Франков заявив, що до смерті Кернеса Ярославському навряд чи щось заважало відродити "Металіст", а тут він раптом зважився. Журналіст вважає, що це пов'язано виключно з виборами нового мера.

"Багато років стояла фактична тиша, а потім відбулося різке прискорення. Можу припустити, що Ярославський і його вже майже повернувся" Металіст "щільно зав'язані на майбутні вибори мера і перемогу Терехова проти Добкіна. Тобто завдання поставити перед кожним уболівальником дилему - або футбол, або не той кандидат", - заявив Франков.

Нагадаємо, на останній сесії Харківської міськради 21 квітня міські депутати вже зробили перший крок до "відродження" "Металіста". Міськрада офіційно звернулася до облдержадміністрації з проханням передати у власність міської громади майно ФК "Металіст", конфісковане у Курченко.







ОЛег

28 травня 2021, 15:57

Да нам как то по...фигу, какая технология. Главное, что Металлисту быть, Харьков выигрывает и его жители, а не хозяева Франко проиграли :)

Александр

28 травня 2021, 15:18

Франков тупорылое животное! Как же эта динамоская подстилка достала своим "авторитетным мнением"!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися