При Добкіні ЄС оцінював Харків вище інших міст України - екс-міністр Рева (ВІДЕО)

Колишній міністр соціальної політики поділився своєю думкою про Михайла Добкіна

Коли в Харкові мером був Михайло Добкін, місто отримало повний комплект почесних нагород Ради Європи та став першим українським містом, який отримав таку високу оцінку від ЄС. Відповідну заяву зробив колишній міністр соціальної політики Андрій Рева в ефірі "Ток-шоу №1 з Василем Головановим" на телеканалі "Україна 24", передає RegionNews.


"Михайло Маркович, ми з вами знайомі з 2006 року. Я щороку їздив до Харкова на День міста, мав привід і можливість з вами спілкуватися. Я бачив, як Харків змінювався", - сказав ексміністр.

За словами Реви, при Добкіні Харків отримав 4 нагороди Ради Європи за інтеграцію. Андрій Рева також відзначив, що мало українських міст можуть похвалитися такими досягненнями.

"Я був свідком того, як одну з таких нагород вручали Харкову, коли Михайло Добкін був міським головою", - заявив ексміністр.

Нагадаємо, Харків є першим і єдиним на сьогодні містом в Україні, який отримав повний комплект нагород Ради Європи: Диплом, Почесний Прапор, Таблицю Європи та Приз Європи. Зокрема, дві нагороди Харків отримав при міському голові Михайлові Добкіна - Таблицю Європи у 2008 році та Приз Європи у 2010 році. Михайло Добкін же був міським головою Харкова з 2006 по 2010 рік.

Раніше "Коментарі" розповіли, що дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися