Михайло Добкін в прямому ефірі відповів Терехову на "забутий лист" (ВІДЕО)

Добкін заявив, що Павло Фукс отримав контроль над Харковом через Терехова

Ексглава Харкова Михайло Добкін передав привіт чинному в.о. мера Ігорю Терехову та поставив йому риторичне питання. Відповідну заяву Добкін зробив в прямому ефірі програми "Велика п'ятниця" з Тиграном Мартиросяном на каналі "Україна 24".


У програмі обговорювалося рішення РНБО ввести персональні санкції проти російського бізнесмена Павла Фукса, який у 2015 році повернувся в Україну. Михайло Добкін заявив, що саме Фукс після хвороби Кернеса нібито став головним бенефіціаром Харківської міськради та без його відома там нібито нічого не вирішують. Михайло також попросив поставити в камеру "риторичне запитання".

"Я хочу запитати у людини, який був поставлений Павлом Фуксом тимчасово виконувати обов'язки харківського міського голови: А сьогодні ви мене теж вважаєте забутим листом на пошті або щось змінилося у вас, у ваших уявленнях про мене чи про те, що буде. У мене все", - заявив Добкін.

Мартиросян пояснив телеглядачам, що в жовтні будуть вибори харківського міського голови та Добкін - один з фаворитів виборів, а свої останні слова політик адресував саме Терехова. Сам же Михайло заявив наступне:

"Все, кому треба, вони почують.... Якщо вам здалося, що я звертався до пана, якого ви назвали... Ну, може бути", - заявив Добкін.

Нагадаємо, 6 червня в ефірі у Тиграна Мартиросяна на прохання обговорити Добкіна, як конкурента на виборах міського голови, Ігор Терехов заявив, що вважає його "листом, забутим на пошті", яке більше не потрібно обговорювати.

Раніше "Коментарі" розповіли, що дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.




Lion

23 червня 2021, 22:04

Только не СЕПАР мойша!!! Не позволим из Харькова "произвести хнру" путлеровскую!

Пупок

19 червня 2021, 16:08

А можно всех посмотреть

Алекс

19 червня 2021, 15:02

Анжелика, а если не очень? Я кацапские танки в Харькове видеть не хочу. И мои дети то же.

Юлий Иванов

19 червня 2021, 14:54

Добкину нихто денег не даст

Анжелика

19 червня 2021, 12:39

Большинство моих друзей как и я, Добкина считают умным и грамотным человеком.Уверена,он будет хорошим мером.

Сергей

19 червня 2021, 11:20

Бобкин куда ты лезеш . Мало ты обворовал в свое время Харьковскую область, а теперь ты хочеш обворовать и Харькоа. Нет за тебя ни я ги моя семья голосовать не будем.

Иван

19 червня 2021, 11:09

Как все рвутся к корыту..когда вы уже нажретесь?

Александр

19 червня 2021, 09:01

Терехов _бяка ! С этим не поспоришь,но допа _ это бяка в квадрате!

путин хуесост

19 червня 2021, 08:02

добкин чорт, и терехов тоже

Гепа

19 червня 2021, 07:37

Миша, всё х***я, давай по новой.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися