Михайло Добкін: Терехов представляє Авакова та Фукса, і Кернес не бачив у ньому наступника

Тимчасовий мер Харкова Ігор Терехов не може вважатися послідовником Геннадія Кернеса

Під час зустрічі із мешканцями міста на відкритті двох нових громадських просторів "ДОБКІН ХАБ", міський голова Харкова у 2006-2010 роках, лідер громадської організації  "Наш дім - Харків" Михайло Добкін повідомив, що нинішній тимчасово виконуючий обов'язки міського голови Ігор Терехов не є нащадком колишнього мера Геннадія Кернеса.

Михайло Добкін запропонував уявити ситуацію, за якої Геннадій Кернес міг би обрати собі наступника.

"Якщо уявити, що Геннадій Кернес вже розуміє, що йде, але ще є час обміркувати, кого лишати після себе, він би однозначно не обрав ту людину, яка зараз з кожної праски кричить нам, що він є головним наступником...Тому що він - це компромісний варіант для клану Авакова та клану Фукса", - пояснив Добкін.

Політик вважає, що тимчасовий мер Ігор Терехов не може визначити головні пріоритети у розвитку Харкова.

"Питання у пріоритетах. Що оберемо: побудувати підземний перехід для пішоходів у небезпечному місці, де постійно збивають людей, чи побудувати тераріум для змій? Це рішення мера. І малі та великі пріоритети. Міський голова має собі уявляти план розвитку міста на найближчі 10-15 років", - впевнений Михайло Добкін.

Він стверджує, що Кернес обрав би своїм наступником людину, яка мала б стратегічне уявлення про розвиток та пріоритети міста.

"Я коли бачу персонажів, які сьогодні називають себе друзями та послідовниками Кернеса, то я дуже здивований", - розповідає Михайло Добкін.

За його словами, Ігор Терехов - людина, яка захищає інтереси бізнесмена Павла Фукса та голови МВС Арсена Авакова.

"Аваков і Фукс разом поділили Харків, а Терехов - це розмовляюча голова. Але Харків ніколи не мав мера, який би не мав власної думки", - підкреслює політик.

Михайло Добкін розповів, що у часи, коли він обіймав посаду мера міста, його команді завжди протистояв Арсен Аваков, який на той час був губернатором Харківської області.

"Ми воювали з ним усі чотири роки. Якби не він, ми могли б зробити більше. Аж раптом Геннадій Кернес помирає, і усі ключові посади займають "люди Авакова", який Кернес і близько б не підпустив до міста", - дивується Добкін.

За його словами, змиритися  з такою кричущою ситуацією неможливо.

"Чи можу я змиритися з цим? Ні, не можу і не хочу. Частина мого життя -  це Харків, я не хочу, аби хтось, хто не вдарив пальцем об палець заради Харкова, просто підняв з підлоги те, що впало після Кернеса", - обурюється політик.

Михайло Добкін стверджує, що його надто тривожить ситуація, що зараз прагнуть до влади ті, хто раніше навпаки заважав робити для міста щось корисне.

"Ті, хто мав головну мету, аби у нас було все погано. Адже коли у керівництва міста щось не виходить, страждають прості мешканці, саме вони отримують купу проблем", - впевнений Михайло Добкін.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що напередодні у місті відкрили два нові громадські простори "Добкін ХАБ", як функціонуватимуть і після виборів міського голови.



Лариса

1 серпня 2021, 13:47

Добкинуголовник какгубернаторхарьковауменявмобилк Ев едоказательствауголовниккаки ерхарьковаещес2007годаобегомсвидетельствуетзаявлениеидокументыпртнесенныевсбухарбковаеще25сентября2007годаналичныйприемвсбуядобкинаисбурасп шукругомибудутимизаниматьсяанеставитьуголовникамерауголовникагубернаторадобкинаопятьмеромзарьковаместодобк наетотюрьмаанеплакатыпохарьковуовыборахдобкинавмеры

Сергей

31 липня 2021, 04:11

А вы ,друзья, как не садитесь...

Мастер

27 липня 2021, 06:56

Сабаков пророссийской петух. Продал Киев и рвется продавать Харьков. Вместе с мойшей шоколадным.

Lion

12 липня 2021, 21:34

А вспомним 2014 когда мойша метался по Харькову обвешанный лентами Колорадо, зовя сруськай мир! А кто создал в Харькове прокацапский 'оплот"? Сепар конченный!. Завтра же продаст город путлеру, "жОпаБлокавец рыгАнальный"!

Петрушка.

6 липня 2021, 10:25

Вспоминаю, вспоминаю и не могу вспомнить что сделал добкин во время своего мэрства, кроме как поднял коммуналку на новый уровень.

Гость

6 липня 2021, 09:25

А не тот ли это Терехов, который санировал завод "Кондиционер"?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися