Добкін: Терехов і Фукс обіцяли бізнесменам проблеми через підтримку мене на виборах

Терехов і Фукс залякують прихильників Добкіна з числа харківських бізнесменів

Тимчасовий мер Харкова Ігор Терехов та люди, що його фінансують, використовують заборонені способи тиску на суперників на виборах мера Харкова, що відбудуться у жовтні. Таку інформацію повідомив Михайло Добкін - мер Харкова у 2006-2010 роках, очільник громадського об'єднання "Наш Дім - Харків" під час ефіру телеканалу "НАШ".

Політик розповідає, що коли стало відомо, що він балотуватиметься на посаду міського голови, будь-хто з людей, що бажають із ним зустрітися, вимушений робити це таємно: використовувати чужі машини, аби дістатися до місця зустрічі, а потім таким же чином повертатися назад.

За його словами, такої конспірації дотримуються не просто так, адже вже відомі випадки, коли його прихильники з числа харківських бізнесменів після зустрічі з ним отримували погрози.

"Люди, ті, хто зараз мене підтримує - і не лише добрим словом, - вони у надтаємному списку. Оскільки кожна їхня поява поряд мене спричинить проблеми для їхнього бізнесу. У місті зателефонували вже всім, у кого є бізнес і хто міг би теоретично мене підтримувати у виборчій компанії", - наголошує Михайло Добкін.

За його словами, дзвінки здійснювали особисто Фукс і Терехов.

Політик розповів, що до виборчої кампанії Ігоря Терехова примусово залучили представників комунальних установ міста, а також міських підприємств, які підпорядковані мерії. Водночас фінансування передвиборчої кампанії Терехова відбувається за рахунок міського бюджету.

Нагадаємо, що РНБО запровадила персональні санкції проти бізнесмена Павла Фукса, який приїхав в Україну ще у 2015 році та отримав від Петра Порошенка українське громадянство.

РНБО звинуватила Фукса у незаконному отриманні ліцензій його бізнесом на видобуток корисних копалин з українських надр. Ще на початку цього року Фукс заявив про свою підтримку на позачергових виборах міського голови Харкова кандидатури Ігоря Терехова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися