Я готовий зі зброєю в руках захищати свій дім від будь-яких загарбників - Добкін

Михайло Добкін розповів, що мешкає за 40 км від кордону і особисто візьме зброю, аби захистити свій будинок від будь-якого агресора

Лідер громадської організації "Наш Дім - Харків" і міський голова Харкова у 2006-2010 роках Михайло Добкін остаточно закрив питання про звинувачення на свою адресу у тому, що він, нібито був "головним ідеологом" створення так званої "Харківської народної республіки" ("ХНР"). Детально про це він розповів у своєму інтерв'ю на каналі "Смотрящие" в ефірі телеканалу НАШ.

Політик розповів, що наразі у мережі активно розвивають різноманітні нісенітниці про нього. Головна мета таких "міфів" - це "демонізація" його як політика.

"Тоді, коли ця ситуація відбувалася (йдеться про створення ХНР), мене взагалі там не було, адже на той момент я перебував у слідчому ізоляторі СБУ. Усі ці речі якісно спродюсовані і розмножуються у мережі. Це просто один зі способів демонізувати мене", - каже Добкін.

У відповідь на ці звинувачення Михайло Добкін відказує, що візьме зброю і захищатиме свій дім від будь-яких іноземних військ.

"Я поставив крапку. Я мешкаю за 40 км від українсько-російського кордону. Якщо трапиться якась ситуація, сюди прийдуть чужі війська, пройдуть через мій будинок... У такому випадку я візьму ту зброю, яку маю вдома, і піду його захищати. Незалежно від того, хто це буде: з Польщі Угорщини, Румунії, з Росії... Мені байдуже, адже це мій дім, я тут живу і захищатиму його", - наголосив політик.

Нагадаємо, 31 жовтня у Харкові призначені позачергові вибори міського голови.

Раніше "Коментарі" розповідали, що вони були призначені Верховною Радою після того, як обраний минулого року мер Геннадій Кернес помер у Німеччині.



Тарас

30 червня 2021, 20:17

В твоєму домі - Україні, вже як сьомий рік війна йде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися