Харків'яни висміяли Терехова за пафосні ролики в мережі: "Шо він курить?"

Ігор Терехов продовжує свою агітаційну програму

Тимчасово виконуючий обов'язки харківського міського голови Ігор Терехов почав оприлюднювати в соцмережах свої агітаційні ролики з циклу "Сучасні історії Харкова". У коментарях під відео жителі висміяли в. о. мера.

"Будівля можливо і красива.... А ось з порядком всередині, вам би дізнатися особисто. У будь-якому кабінеті, знаходяться цариці. Люди півдня стоять в чергах. Зігнати народ в купу, як ...", - написала Світлана Маяцька. 

Через деякий час ще один ролик "Сучасні історії Харкова" оприлюднив у себе на сторінці в "Фейсбуці" депутат міськради Дмитро Булах та назвав його "Наркоманія і життя". Там Терехов заявляє, що для нього - це було великою честю.

В.о. мера запросив глядачів в храм, але попередив: "Говорити там не буду, поділюся своїми думками". Кадри з Тереховим всередині храму супроводжує закадровий голос, який озвучує думки в.о. мера, який явно не належить Терехова. Як відреагували жителі можна подивитися нижче.

Раніше "Коментарі" розповіли, що дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.




Светлана

10 липня 2021, 09:53

В храме поговорил, пора на кладбище, к Гепе, там ещё ни о чем не размышлял

Александр

10 липня 2021, 08:18

Вік, А ты я посмотрю харьковчанин... И про финансирование строительства всё знаешь и кто строит!!! Я думаю что какой-то лимитчик.

Вік

9 липня 2021, 20:50

А як він метро 'будує'... Взагалі казка... Розігнали КП, яке займалося будівництвом, перевісили цю роботу на метрополітен, людей не додали, грошей не додали-працюйте як хочете: і будівництвом займайтеся, і поточною роботою-хоч удєлайтесь. Ось так він 'будує'.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися