Добкін розповів про свою стратегію розвитку охорони здоров'я

Добкін збирається модернізувати медицину у Харкові

Ексголова Харкова Михайло Добкін заявив, що планує створити в місті чотири нових медичних центри, де харків'яни могли б щорічно проводити повну діагностику. Відповідну заяву він зробив на зустрічі з місцевими жителями в "ДОБКІН ХАБі".

За його словами, одним із головних напрямів Концепції розвитку Харкова, підготовленої його командою, є медицина.

"Буде створено чотири нових медичних центри, три - для дорослих і один для дітей. Я хочу, щоб щорічно хоча б 85% населення міста могли проводити в них повну діагностику", - заявив Добкін, додавши, що вже пропрацював з медиками систему такої діагностики.

"Буде введена спеціальна медкартка для людей, і якщо людина потрапляє в групу, яка повинна отримувати діагностику безкоштовно, то на її картку автоматично буде зарахована необхідна сума з міськбюджету, але витратити її можна буде тільки на медицину", - розповів Добкін і додав, що діагностику можна буде пройти за направленням сімейного лікаря.

Також лідер ГО "Наш Дім - Харків" повідомив, що його команда вже визначила три лікарні та одну з великих поліклінік, на базі яких можна буде створити діагностичні центри.

Нагадаємо, раніше Михайло Добкін на зустрічі з харків'янами заявив, що стратегія розвитку Харкова повинна припускати, що місто вибудовується навколо людини, а не навколо потреб влади, як це відбувається зараз.

Раніше "Коментарі" розповіли, що дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.




Николай

25 липня 2021, 18:48

Я думаю михоил марковичь погорячился о центрах когда он был губирнатором почему не думало людях интересный вопрос

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися