Михайло Добкін про флагшток, що впав: "Я категорично проти гігантоманії"

Бюджетні кошти, що витрачають на величезні флагштоки у всіх областях, можна було б використати на покращення соціальної інфраструктури

Величезні кошти, які кожна область витратила на флагштоки до Дня прапору, корисніше було б витратити на інші потреби людей. Про це повідомив очільник ГО "Наш Дім — Харків", міський голова Харкова у 2006-2010 роках Михайло Добкін на одній із зустрічей з харків'янами у "ДОБКІН ХАБі".

Політик прокоментував новину про херсонський флагшток, що впав під час першої ж репетиції підняття прапор, і пояснив, що він "категорично проти гігантоманії".

За його словами, на зведення флагштоків до Дня Прапору та Незалежності було виділено понад 200 млн гривень. Якщо порівнювати з масштабами країни, то сума незначна, але у менших масштабах  — це кошти, за які можна створити нову школу з нуля, усю будівлю, фундамент та усе необхідне.

Михайло Добкін зазначив, що не пам'ятає, аби після його каденції мера Харкова у місті відкрили бодай одну школу на пустому місці.

"Якщо їхати від Сумської у бік проспекту Науки, трохи не доїжджаючи Медуніверситету, є флагшток, про це знають усі харків'яни. Він великий, ми його будували якраз до 23 серпня. Адже це День міста у Харкові та День прапору в Україні. Там відбувалися усі урочистості, що стосуються прапору, вишиковувався почесний караул і т.д.", - зазначив політик.

За його словами, це досить великий флагшток, а новий буде хіба що на 10-20 метрів вищим, проте він все одно не вартий тих 25 млн гривень, які на нього витрачають.

"Я за ці кошти б відремонтував 5-7 дахів у багатоповерхівках — це вирішило б проблеми великої кількості людей і не вбило б у мені любов до свята державного прапора. Гадаю, стріхи все ж важливіші", - розповів Михайло Добкін.

Нагадаємо, що у 17 областях України за прикладом Києва встановлюють величезні флагштоки для державного прапора. Один такий флагшток у Херсоні впав під час першої ж репетиції, на нього витратили 8 млн гривень.

"Коментарі" також повідомляли про те, що Михайло Добкін пообіцяв захищати інтереси Харкова перед центральною владою. Він розповів, що у столиці його прізвище усім добре відоме, і хоча вона не всім подобається, з його думкою там рахуються.

"Якщо я матиму повноваження від імені містян Харкова, мої сили та впливовість на них помножиться на півтора мільйона мешканців Харкова", - пояснив політик. За його словами, він "не злізе" із центральної влади у серйозних питаннях, що стосуються структурних проблем.



JAMES POTTER

28 вересня 2021, 10:29

КРЕДИТ И КРЕДИТНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ! ЧАСТНОЕ ФИНАНСИРОВАНИЕ ПРОСТОЕ НАЛИЧНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ПО НИЗКИМ ПРОЦЕНТАМ (3%) ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ ПЕРСОНАЛЬНЫХ КРЕДИТОВ, БИЗНЕСА И ЖИЛИЩНЫХ КРЕДИТОВ ПО ПРОЕКТНЫМ ФИНАНСОВЫМ КРЕДИТАМ УТВЕРЖДЕНИЕ В ЖЕ ДЕНЬ И ПОДХОДЯЩИЙ ПЛАН ОПЛАТЫ СВЯЗАТЬСЯ С НАМИ: [email protected] : https://potterscredit.wixsite.com/potterscredit

Харьковчане.

27 серпня 2021, 16:42

Михаил, очень много людей Вас поддерживают! Вы все правильно и последовательно делаете.

Крокозиллп

23 серпня 2021, 21:05

5-7 крыш ... Это золотыми гвоздями ???

Елена

23 серпня 2021, 20:26

Всё это хорошо и красиво, но лучше бы самые высокие зарплаты были у нас. Вот бы гордились! А что это за соревнования такие ?. Оказывпется во всех крупных городах устанавливают флагштоки. Может кто-то бизнес приобрел ?

Активист

23 серпня 2021, 12:48

В каждом городе по прихоте Зели городские власти соревновались и устанавливали как можно выше флагштоки и как можно побольше размерами на них флаги. Лучше бы они к этому празднику соревновались и устанавливали как можно выше пенсии пенсионерам и побольше зарплаты медикам.

Юрий

23 серпня 2021, 10:24

Юрий, Правильно подметил .Жилкомсервис повесил на людей .поднял тарифы и дом отгрохал в лесопарковой зоне с 5 м забором.ИИ больше ни хрена только дерибан.А теперь ангелочком стал ОБОРОТЕНЬ!

Александр

23 серпня 2021, 07:52

Проснулся долбодятел ! Стань он сейчас сером , несомненно продолжил бы традицию фонтанов и цветов , начатую его патроном Гепой... Разве можно верить таким как он!?

Юрий

23 серпня 2021, 06:37

А чтож вы регионалы не давали на потребности людей при яныке?

Остап

23 серпня 2021, 06:29

Не дай бендерни пролезть к кормушке

Ева

23 серпня 2021, 02:33

Правильно говорити, и по делу.

Геша

23 серпня 2021, 01:01

Миша, денег тебе никто не даст…

Харьковчанин

22 серпня 2021, 21:11

Миша, шо там домик в лесопарке, ном , без гигантомании, все по фен-шую?

Людмила

22 серпня 2021, 20:18

Миша,так ты ж точно такой же ) шо ж ты к Гепе такие вопросы не задавал? Этот и.о. друг и последователь. Надо срочно к кормушке в Харьков пристроиться? Хватит, неуважаемый

Александр

22 серпня 2021, 20:03

Мишаня, давно ты возле кормушки был????

Епрст

22 серпня 2021, 19:09

Сразу видно, ни одного харьковчанина в коментах. На новые лица насмотрелись.

Druk

22 серпня 2021, 19:02

Шо попало, уберите эту обезьяну, нужны новые лица.

Сакс

22 серпня 2021, 18:54

Крышам-рубероид! Флагштокам-флаги! Скучному лицу-улыбку! Ветер в крышу, а так же Мише в спину! Улетай сказочник в сказочный сибирский лес!!

Олег

22 серпня 2021, 18:44

МышаД., ебало свое закрой, и вали в Польшу мыть унитазы, тебя заждались. Мы в Харькове как нибудь без тебя разберемся!

Bujhm

22 серпня 2021, 15:34

Говорит по делу. Правда птиц говорунов, что в чиновниках, что во власти много. Мало тех кто не только говорит но и делает то, что обещает.

МышаД.

22 серпня 2021, 15:18

Миша посмотри на себя! Ты же уже в костюмы не влазишь, вон кабан какой жирный стал. И ты смеешь еще говорить, что - то про гигантоманию? Мудак ты жирный Миша. И закрой свою пасть смердючую, а то ведь можно и зеленкой подавиться, урод конченный. Научись говорить грамотно, а потом будешь давать советы, мудило прорЮсськое. Вали на хрен из страны, ростов тебя ждет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися