Добкін буде допомагати харків'янам оплачувати комуналку

Організація Добкіна запускає нову програму допомоги жителям Харкова

З 13 вересня громадська організація Михайла Добкіна "Наш Дім - Харків" починає приймати заявки від мешканців для участі у міській програмі "Турбота", яка повинна компенсувати частину витрат за оплату житлово-комунальних послуг. Про це написали на сайті самої організації.

RzAmrGcRrhdEAbozPlizSHuvU.jpeg

"Наша команда розробила програму "Турбота", яка передбачає щорічну разову допомогу на оплату комунальних послуг соціально незахищеним сім'ям в розмірі 2 тисячі гривень. Дві третини харківських домогосподарств потрапляють в цю категорію. Ця допомога буде покладатися всім, незалежно від боргів. Я розумію, що після виборів ми отримаємо напівпорожній бюджет, але при грамотному підході місто може надавати таку допомогу", - сказав Михайло Добкін і додав, що ідея створити таку програму з'явилася через численні скарги жителів на високі комунальні платежі.

Щоб взяти участь у зазначеній програмі, потрібно прийти в один з "ДОБКІН ХАБів" і заповнити заявку. Для оформлення потрібно взяти паспорт (або ID карту) та ідентифікаційний податковий номер. Міська програма почне діяти тільки, якщо її затвердять і впровадять рішенням міського голови в грудні 2021 року.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову №5292 прийняла Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст постанови доступний на офіційному сайті державного відомства.



Дмитро

14 вересня 2021, 22:13

Не вip мiй сину цьому пiдорасу.

Ольга

14 вересня 2021, 22:06

У людей огромные долги, что им эти две тысячи с нынешними ценами на комуналку и долгами, это очень мало. Идея как по мне хорошая но не доработана.

Vi

14 вересня 2021, 14:36

Допа, иди на х*й!

Слава Україні

14 вересня 2021, 09:54

Эта тупая скотина допа хочет подкупить таких же идиотов, как он сам, так как НИ ОДИН нормальный человек не будет за него голосовать НИ ПРИ КАКИХ УСЛОВИЯХ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися