З Харкова можна буде взяти участь у виборах до Держдуми РФ

У РФ почалися вибори до Держдуми

У Харкові консульство Росії відкриє виборчу дільницю для виборів до Держдуми РФ. Про це розповіли в пресслужбі Генконсульства.

У посольстві Росії також розповіли, що виборчі дільниці відкриють у Києві, Харкові, Одесі та Львові. Українська сторона гарантує безпечне проведення виборів.

У Харкові виборчу дільницю №8300 відкриють 19 вересня. Вона буде розташовуватися в будівлі Генерального консульства Росії за адресою: Максимільянівська вулиця, 22. Голосування пройде з 8.00 до 20.00 години за місцевим часом.

Контекст:

У РФ стартувало триденне голосування на виборах до Держдуми Росії та в регіональні й муніципальні органи влади РФ. Основним днем голосування є саме 19 вересня.

"Розумне голосування" Олексія Навального опублікувало свої пропозиції щодо голосування в одномандатних округах на виборах до Держдуми. Людей пов'язаних з Навальним, до виборів не допускають, тому "Розумне голосування" підтримує кандидатів, у яких найбільше шансів вибити членів партії Путіна "Єдина Росія".

Співголова руху на захист прав виборців "Голос" Григорій Мелконьянц заявив, що в деяких регіонах спостерігачі зіштовхують з погрозами. За оцінкою Мелконьянца, незалежні спостерігачі працюватимуть приблизно на половині виборчих дільниць.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися