На виборах мера у Харкові ОПЗЖ підтримала кандидатуру Михайла Добкіна

Керівництво партії звернулося до своїх членів та депутатів з рекомендацією про безумовну підтримку Михайла Добкіна під час виборчої кампанії у Харкові

Партія Опозиційна платформа - За Життя зробила заяву щодо своєї позиції на позачергових виборах Харківського міського голови. Офіційне звернення до громадськості, своїх послідовників та прихильників опублікували на порталі партії.

"На позачергових виборах харківського міського голови ОПЗЖ підтримує Михайла Добкіна. Відповідне рішення прийняте Стратегічною радою партії", - йдеться у зверненні.

Своє рішення у ОПЗЖ аргументували тим, що Михайло Добкін є не новою людиною, адже Харків це його рідне місто, із яким вони пов'язані довгими роками життя. Також Михайло Добкін досяг високих результатів у справі його розвитку.

У повідомленні йдеться про те, що Михайло Добкін послідовно виступає за мир на Донбасі та виконання Мінських домовленостей, він захищає права російськомовних громадян України, а також канонічну православну церкву. Крім того, Михайло Добкін веде боротьбу проти викривлення історії та історичної пам'яті народу.

В ОПЗЖ зазначили, що важливим фактом у біографії Михайла Добкіна є його міцна дружба з померлим Геннадієм Кернесом, який свого часу був керівником мерської виборчої кампанії Добкіна, а після його перемоги став секретарем Харківської міськради. Коли Михайло Добкін очолював ХОДА, Геннадій Кернес вперше став харківським головою. Спільно два політики реалізували розроблений ними план розвитку міста.

Насамкінець, керівництво ОПЗЖ закликало своїх представників, членів та депутатів у Харківській області докласти зусиль, аби підтримати Михайла Добкіна у передвиборчій кампанії та на виборах.

У зверненні також зазначено, що підтримка інших кандидатів чи самовисування будуть розцінені як порушення партійної дисципліни, а порушників виключать з партії та позбавлять депутатських мандатів.



НИКОЛАЙ

29 вересня 2021, 21:46

ПРАВДОЛЮБЫ И КРИТИКАНЫ НАСТУПИЛИ НА...СТАРЫЕ ГРАБЛИ!ОНИ ВСЕХ И ВСЕ КРИТИКУЮТ ПО ЯЩИКУ, А НА САМОМ ДЕЛЕ ЖИВУТ ПРИПЕВАЮЧИ! ОНИ ТАКИЕ ОППОЗИЦИОНЕРЫ, КАК Я ЗАВТРА ПОБЫВАЮ НА ОБЕДЕ В ПАНА РАБИНОВИЧА!

изя

29 вересня 2021, 19:19

допа на мер

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися