Добкін продовжує вкладати кошти зі своєї виборчої кампанії на боротьбу з коронавірусом у Харкові

У Харкові з'являться нові кисневі місця

Претендент на крісло мера в Харкові Михайло Добкін і його команда вклали гроші в монтаж додаткової кисневої траси в одній з лікарень Харкова, що дасть додаткові 35-40 точок доступу до кисню для хворих COVID-19. Про це написав сам Добкін у своєму телеграм-каналі.

"Підрядників мало, терміни стислі, але вже найближчим часом це дасть плюс 35-40 точок доступу до потокового кисню для важких хворих. Не більше, тому що потрібно зберегти тиск в трасі. Вже встановлено новий редуктор, крани для підключення до основної траси і самої кисневої бочки. Зараз йдуть роботи з монтажу вже в самому корпусі лікарні", - прокоментував ситуацію політик.

Нагадаємо, заступник директора Департаменту охорони здоров'я Харківської міськради Олена Головіна розповіла, що в Харкові вже немає вільних місць з підключеним потоковим киснем. Якщо жителям потрібен кисень, їх госпіталізують в районні лікарні області.

"Харківська міськрада офіційно визнала, що в Харкові не залишилося ні одного ліжка з киснем. Боягузливо виставили на пресконференції заступника директора департаменту, яка нічого не вирішує. З огляду на негативну тенденцію і безпорадність тимчасової влади, ми своїми силами приступили до монтажу додаткової кисневої траси в одній з лікарень Харкова", - написав Михайло Добкін.

Крім цього претендент опублікував фото реклами тимчасового в.о. мера Харкова Ігоря Терехова, додавши, що вартість виготовлення банера такого розміру понад 150 тис. грн.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харківській області на 18 жовтня коронавірус виявили у 823 жителів. За добу від COVID-19 померло 16 осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 187 233 особи. У регіоні за весь період пандемії померло 4340 хворих. Видужала від коронавірусу в сумі 157 548 осіб. Зараз під наглядом медиків перебувають 25 345 пацієнтів.





Джерело: https://t.me/dobkinmm/1460
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися