Як проходять вибори на 179-му окрузі на Харківщині - подробиці

Довірена особа кандидата: «голосування проходить без порушень і з нормальною явкою виборців»

Сьогодні, 15 березня, в Харківській області проходять позачергові вибори народного депутата України. Голосують виборці 179-го виборчого округу. За інформацією довіреної особи кандидата у нардепи Юлії Світличної Анатолія Попова, голосування проходить без порушень і з нормальною явкою виборців, передають "Коментарі. Харків".

"Усе йде штатно, за планом, без жодних пригод. Люди вже з 8 години прийшли, голосують, - розповів Анатолій Попов в ході брифінгу, та закликав усіх прийти сьогодні на дільницю і обов’язково проголосувати. "Слобожанщина повинна мати свого представника в Верховній Раді", - зазначив представник кандидата.

Також він зазначив, що станом на 10:00 ніяких порушень на окрузі не зафіксовано. "Все гаразд, все абсолютно добре відбувається", - сказав Попов. Розповідаючи про кількість виборців, які прийшли на виборчі дільниці,  Анатолій Попов повідомив, що явка не відрізняється від явки на звичайних чергових виборах на цьому окрузі.

Крім того представник Юлії Світличної розповів, як на дільницях запобігають поширенню коронавірусу. За його словами, робота комісій побудована так, аби не допускати значного скупчення людей на дільницях. 

"Жодних проблем, непорозумінь або великого скупчення людей, яке могло б на когось впливати, на дільницях не спостерігається. Все йде без жодних пригод", - розповів Анатолій Попов.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що сьогодні, 15 березня, на одномандатному виборчому окрузі № 179 Харківської області відбуваються проміжні вибори народного депутата України. Всі виборчі дільниці розпочали свою роботу вчасно. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися