Франція попросила своїх громадян виїхати з Харкова

Громадян Франції попросили виїхати з Харкова

У західному просторі продовжують переживати про можливе вторгнення російських військ на територію України. Міністерство закордонних справ Франції звернулося до своїх громадян на території України та порекомендувало залишити Харківську, Дніпропетровську, Луганську та Донецьку області, передає "Європейська правда".

Крім цього, всім французам порекомендували поки що не їздити в Україну. Франція просить своїх мешканців бути особливо пильними через зосередження російських військ біля кордонів України.

Контекст:

Нагадаємо, консульство Польщі закликало поляків виїхати зі східних та південних регіонів України та по можливості взагалі утриматися від поїздок через чутки про напад Росії. При цьому держава заборонила своїм мешканцям перебувати на території Донецької та Луганської областей. Усі подробиці читайте у матеріалі на "Коментарях.Харків".

Вже довго обговорюється можливе вторгнення російських військ на територію України. При цьому Кремль одночасно і підкидає нові підтвердження і відхрещується від можливого нападу. Експерти вважають, що в такий спосіб війни ніхто не починає.

Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував усі численні чутки про вторгнення російських військ на територію України. За словами Терехова, ситуація зараз стабільна і не слід хвилюватися. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харкові через масові чутки про вторгнення Росії жителі найчастіше спокійні та особливо не залишають регіон. Так, згідно з даними Державної міграційної служби Харківської області, мешканці масово не побігли оформляти паспорти.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися