Держсекретар США Ентоні Блінкен надіслав листа меру Харкова: подробиці

Ентоні Блінкен подякував Ігорю Терехову за участь у Саміті міст

Державний секретар США Ентоні Блінкен надіслав листа Харківському міському голові Ігорю Терехову зі словами подяки за участь у Саміті міст у Денвері. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Дякую вам за все, що ви зробили для України в той час, коли вона бореться за захист свого суверенітету та свободи. Також дякую за неймовірні подарунки, серед яких - каска від хоробрих українських воїнів, прапор із підписами українських бійців, які служать у Бахмуті, та светр із вишитим зображенням HIMARS. Ці предмети є свідченням безпрецедентної мужності українських військ під час жорстокої війни, розв'язаної Росією.

Лідери міст стоять на передовій у вирішенні глобальних викликів, забезпеченні демократії у своїх громадах та задоволенні потреб своїх мешканців. Дякую за ваше служіння і сподіваюся на співпрацю заради більш стійкого та справедливого майбутнього для людей Америки та народу України", - говориться в листі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У розклад руху харківських поїздів вводять зміни

Для покращення перевезення пасажирів з 10 червня 2023 у розклад руху поїздів, що прямують до Харкова та населених пунктів Харківської області, внесено зміни. Про це повідомляють у "Донецькій залізниці" на Фейсбук, інформують "Коментарі. Харків".

Як саме курсуватимуть потяги з Харкова та у зворотному напрямку, читайте за посиланням.

Як з Харкова переправляють за кордон ухилянтів – дані спецпрокуратури

За процесуального керівництва прокурорів Харківської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного  регіону повідомлено про підозру громадянці України за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено що мешканка м. Харкова, діючи за попередньою змовою з невстановленими на даний час військовослужбовцями одного з  РТЦК та СП м. Харкова, вимагала та одержала від військовозобов’язаних громадян України  М. та П. неправомірну вигоду

Скільки коштує "відкосити" від армії у Харкові та що за це буде, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися