У розклад руху харківських поїздів від сьогодні вводять зміни

Для покращення перевезення пасажирів з 10 червня 2023 внесено зміни у розкладі руху поїздів.

У розклад руху поїздів, що прямують до Харкова та населених пунктів Харківської області, внесено зміни. Про це повідомляють у "Донецькій залізниці" на Фейсбук, інформують "Коментарі. Харків".

Так, від сьогодні деякі поїзди курсуватимуть за наступним розкладом:

№ 6812/6822 Краматорськ – Лозова – Харків Пас. відправлення зі станції Краматорськ о 07:25, станція Лозова 10:17-10:19 (замість 10:32-10:34) та прибуття на станцію Харків Пас. о 12:30 (замість 13:00).

№ 6823/6813 Харків Пас. – Лозова – Краматорськ відправлення зі станції Харків Пас. о 14:09 (замість 13:40), станція Лозова 16:23-16:25 (замість 16:00-16:03) та прибуття на станцію Краматорськ  о 19:16 (замість 19:19).

Поїзд № 6812/6813 Краматорськ – Лозова/Лозова – Краматорськ курсуватиме щоденно.

Поїзд № 6822/6823 Лозова – Харків Пас./Харків Пас. – Лозова – щоденно крім понеділка.

Зупинки будуть виконуватись на наступних станціях: Мерефа, Лихачове, Краснопавлівка, Лозова, Близнюки, Дубове, Гаврилiвка, Язикове, Барвiнкове, Гусарiвка, Бантишеве, Шидловська, Слов’янськ, Шпичкине.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському районі не курсуватимуть електропоїзди – на заміну вийдуть автобуси (розклад)

З 12 по 30 червня залізничне сполучення між станцією Дергачі та зупиночним пунктом Нова Козача буде відмінено у зв'язку із проведенням запланованих будівельно-монтажних робіт на перегоні Дергачі – Слатине. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

На цей період для зручності громадян запускається автобусний маршрут м. Дергачі (пл. Привокзальна) - смт Козача Лопань (із виїздом/заїздом у Харків першого та останнього рейсу). Графік автобусного маршруту можна подивитися за посиланням.

Ігор Терехов відреагував на скандал з підписанням петиції за платний проїзд у метро

Мер Харкова зазначив, що проїзд у метро залишається безкоштовним

Харківський міський голова Ігор Терехов відреагував на примус співробітників КП "Харківський метрополітен" підписувати документ на підтримку запровадження платного проїзду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. На нараді мер нагадав, що Харків залишається єдиним містом в Україні, де запровадили безкоштовний проїзд.

Що буде з керівництвом метрополітену, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися