Харків та Лідс підписали Клятву: що це значить

Лідс є першим містом у Великій Британії, з яким Харків встановлює партнерські відносини

Днями в Посольстві Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії у Празі (Чехія) відбулася урочиста церемонія підписання Клятви про дружбу між містами Харків та Лідс Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Документ підписали перший заступник Харківського міського голови Олександр Новак та лорд-мер Лідса Елісон Гартуейт. Перед церемонією вони провели робочу зустріч, на якій обговорили спільну діяльність у галузі культури та спорту.

Посол Великобританії в Україні Мартін Гарріс наголосив на важливості ініціативи двох міст. Він наголосив, що підписання Клятви дружби між Лідсом та Харковом є свідченням міцних зв'язків між Україною та Великою Британією на всіх рівнях, між містами та людьми.

Своєю чергою Олександр Новак подякував за підтримку, яку Велика Британія надає Україні.

“Ми дуже вдячні народу Великої Британії за допомогу в боротьбі з російським агресором. Впевнений, що сьогодні ми заклали потужний фундамент нашої подальшої спільної роботи на благо мешканців наших міст”, - наголосив Олександр Новак.

У Харківській міській раді нагадали, що Лідс є першим містом у Великій Британії, з яким Харків встановлює партнерські відносини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, які об'єкти відновлюють в регіоні. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов  розповів про темпи відновлення мережі медзакладів у деокупованих громадах.

Які медичні об'єкти відновили у Харківській області та які послуги там надають, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися