Добкін заявив на Порошенка в Держбюро розслідувань

Екс-губернатор Харківської області вважає, що п'ятий президент України Петро Порошенко причетний до створення злочинної організації

Михайло Добкін написав заяву в Держбюро розслідувань на п'ятого президента України Петра Порошенка з вимогою провести розслідування і притягнути його до відповідальності. Виявляється, екс-губернатор Харківської області звернувся в ДБР ще під час перебування в статусі народного депутата в 2019 році, однак заяву він виклав у своєму Телеграм-каналі тільки зараз.

"Протягом 2017-2019 років Петро Порошенко нехтував фундаментальними правами і свободами громадян і зловживав службовим становищем для досягнення власних цілей... використовував церковні організації і релігійне протистояння для досягнення перемоги на виборах 2019 року. Такі дії Порошенко призвели до міжконфесійному протистояння і ворожнечі", - йдеться в документі.

Добкін пригадав Порошенку Томос-тур, втручання в церковні справи і вважає, що п'ятий президент причетний до створення злочинної організації. На думку Добкіна, в діях Порошенка є ознаки складів злочину за ст. 109, 164, 255, 364 КК України.

Нагадаємо, колишній народний депутат України і екс-губернатор Михайло Добкін подав електронну декларацію за минулий 2019 рік, згідно якої придбав три мотоцикли, а також отримав від дружини в подарунок 10 млн грн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися