Зеленському в Харківській області хочуть показати "Велике будівництво", розпочате ще до нього

Під час можливого візиту президента України на Харківщину йому можуть показати дитсадки і спорткомплекси, будівництво яких стартувало ще до президентської програми

В кінці серпня до Харкова з робочим візитом, за інформацією обізнаних джерел, може приїхати президент України Володимир Зеленський. За попередньою інформацією, глава держави відкриє кілька об'єктів програми "Велике будівництво". Однак, деякі з них почали будувати задовго до президентської ініціативи і хронологічно вони не збігаються зі стартом програми в березні цього року.

По всій видимості, Зеленський відвідає відкриття дитсадка в Південному, фізкультурно-оздоровчого комплексу в Дергачах і дитсадка в Пісочині, будівництво яких почалося ще тоді, коли губернатором була Юлія Світлична (нині - нардеп від 179 округу). Саме ці об'єкти, куди планується приїзд Зеленського, були готові в середньому на 90% ще до їх включення в програму "Велике будівництво". Зокрема, дитсадок в Пісочині на 1 січня 2020 року був готовий на 95%, дитсадок в Південному на 1 січня 2020 року було готовий на 85%, ФОК в Дергачах на 1 січня 2020 року був готовий на 85%.

Раніше ж у соцмережах з'явилися результати програми "Велике будівництво". Так, за цілий рік будівля дитячого садка в Південному Харківської області обзавелася тільки козирком над входом.

"Велике будівництво" в Харківській області - в двох картинках. На першій - дитсадок в Південному влітку 2019 року. На другий - дитсадок в Південному влітку 2020. Прошу звернути увагу на козирок. І спробуйте тепер сказати, що нічого не змінюється! Спробуйте сказати, що програма повинна називатися "Невелика добудова"! Спробуйте сказати, що нова влада виїжджає на роботі старої! Шах і мат, критикани!", - пише журналіст Павло Федосенко у себе в Facebook , відзначивши, що єдина зміна в споруджуваному будинку - козирок.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Зеленський може приїхати до Харкова в 20-х числах серпня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися