Єдиний курсант, який вижив в авіакатастрофі під Чугуєвом, звернувся до Зеленського

З моменту трагедії минув понад рік

Курсант В'ячеслав Золочевський, якому дивом вдалося вижити в авіакатастрофі під Чугуєвом Харківської області, звернувся у соцмережі Instagram до державного голови Володимира Зеленського з проханням допомогти у вирішенні житлового питання. Про це пише "Город Х".

За словами юнака, після падіння літака АН-26 президент України під час зустрічі з ним обіцяв посприяти у питанні надання житла. З моменту трагедії минуло понад рік, проте результату немає, зазначив Золочевський. У зв'язку з цим він вирішив звернутися до Зеленського.

"Я - Ваш виборець, В'ячеслав Золочевський, звертаюся за допомогою про отримання житла, яке ви мені пообіцяли на зустрічі 26.09.2020 з моєю матір'ю після Чугуївської авіакатастрофи. Наразі я мешкаю з матір'ю та братом в орендованій квартирі", - написав хлопець.

Обращение к Зеленскому

Нагадаємо, що авіакатастрофа під Чугуєвом сталася 25 вересня 2020 року. Тоді розбився військово-транспортний літак Ан-26. За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій, аварія сталася за 2 км від військового аеропорту. Після падіння літак спалахнув. Рятувальники повідомили, що пожежу вдалося погасити о 21.53. За даними диспетчера аеродрому, на борту літака було 27 осіб. Вижити вдалося одному курсанту.

Раніше "Коментарі" писали, що десятки мешканців із різних регіонів України записали колективне відеозвернення до глави держави Володимира Зеленського, де розповіли, як вони змушені виживати в умовах "вбивчих тарифів" на ЖКГ. Люди поділилися своїми історіями та всі вони, як одна, схожі одна на одну: роботи немає, грошей платити за рахунками немає, народ на межі виживання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися