У Зеленського на чолі харківського осередку "Слуги народу" поставили голову кінокомпанії

Керувати осередком на Харківщині буде народний депутат - заступник голови фракції, голова підкомітету у сфері кінематографа і реклами Павло Сушко

Керівником обласного осередку партії "Слуга народу" призначили нардепа Павла Сушко. Про це з посиланням на прес-службу партії повідомляє Depo.Харків.

За даними партії, відбулися конференції по створенню дев'яти обласних організацій партії "Слуга народу" зі статусом юридичних осіб. Зокрема, така організація з'явиться і в Харківській області. Керувати осередком на Харківщині буде народний депутат, заступник голови фракції, голова підкомітету у сфері кінематографа і реклами Павло Сушко. Повідомляється, що рішення про призначення Павла Сушка взяли члени обласної партійної організації під час конференції. Його кандидатуру також затвердила Вища рада партії.

Павло Сушко має три вищі освіти і є юристом, режисером телебачення і професійним військовим, який понад 18 років прослужив у лавах Збройних сил України. Крім того, він є членом Української та Європейської кіноакадемій, засновником і генеральним продюсером кінокомпанії Prime Story Pictures.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що колишній народний депутат України і екс-губернатор Михайло Добкін подав електронну декларацію за минулий 2019 рік, згідно якої придбав три мотоцикла, а також отримав від дружини в подарунок 10 млн грн.







Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися