"Партії "Голос" більше не повірять", - харківський політолог

Політолог Антон Авксентьєв прокоментував відхід Святослава Вакарчука з Верховної Ради

Українські виборці більше не повірять партії "Голос" після того, як її екс-лідер Святослав Вакарчук вже вдруге за свою політичну кар'єру склав мандат народного депутата. Таку думку висловив харківський політолог Антон Авксентьєв.

"Чи хто там наступний цю франшизу, що не взлітає (партію "Голос", - ред.), на місцеві поведе? Є харківські друзі, яким воно органічно - чесно, дуже не раджу. Ну а Вакарчук... Історія повторюється двічі: перший раз як трагедія, другий - як фарс. "Вовки-вовки" - більше не повірять...", - написав на своїй сторінці в Facebook Авксентьєв.

Як повідомляли "Коментарі", творець і колишній лідер "Голосу" Святослав Вакарчук іде з Верховної Ради. Він вирішив скласти депутатський мандат, але при цьому збирається залишитися в партії. З такою заявою Вакарчук звернувся до журналістів, яких зібрав на брифінг у Маріїнському парку.

Слід зазначити, що ця спроба затриматися в парламенті у Вакарчука не перша. У 2007 році він вже пройшов туди, як депутат від партії "Наша Україна - Народна самооборона". Але пропрацювавши рік, музикант повернувся до творчості і на деякий час про політичну кар'єру забув.

На цей раз Вакарчук не пропрацював народним депутатом навіть року. А нині він зізнався, що особливих політичних амбіцій не мав. Але дуже хотів, щоб його політсила потрапила у Верховну Раду.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися