Ще один із "батальйону Монако". Харківський чиновник потрапив у скандал після публікацій фото з Ніцци

На одному з опублікованих у соцмережі фото Колесник разом із сім'єю знаходиться на центральній площі Ніцци із покупками з елітного бутіка HERMÈS

Директор Департаменту земельних відносин Харківської міськради Сергій Колесник під час військового стану та щоденних обстрілів Харкова знаходиться на одному з найдорожчих курортів Лазурного берега Франції, де їздить на дорогих авто та відвідує елітні магазини.

Про це свідчать фото, які Колесник опублікував у соціальній мережі Facebook, але пізніше видалив їх та закрив доступ до сторінки.

picture

На фото видно, що Колесник їздить по Ніцці на автомобілі Porsche 911, вартість якої становить не менше 200 тис. євро, з харківськими номерами. Також на одному з фото Колісник разом із сім'єю знаходиться на центральній площі Ніцци із покупками з елітного бутіка HERMÈS.

picture

Також Колесник був помічений в одному з найдорожчих готелів Ніцци, де доба в номері коштує кілька тисяч доларів.

Сергій Колесник очолює Департамент земельних відносин Харківської міськради. Його офіційна зарплата не дозволяє йому вести такий спосіб життя. Крім того, зараз в Україні діє воєнний стан і всім чоловікам призовного віку виїзд за кордон заборонено. На якій підставі та з якою метою Колесник під час війни залишив країну – невідомо.

picture

Ось такі люди у команді харківського мера Ігоря Терехова керують сьогодні питаннями виділення землі, контролем за її використанням та надходженнями від операцій із землею до міського бюджету. Враховуючи спосіб життя Колесника і те, які величезні корупційні ризики містить у собі земельна сфера, те, як саме працює із землею команда Терехова, більш ніж очевидно.

picture



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися