Народного депутата з Харкова Андрія Одарченка випустили з СІЗО під заставу

Нардеп, якого підозрюють у хабарництві, вийшов з-під варти

Народний депутат Андрій Одарченко ввечері 24 листопада вийшли із СІЗО. За нього внесено заставу, визначену судом. Про це повідомили у Центрі протидії корупції, інформують "Коментарі. Харків".

Також з СІЗО під заставу вийшли колишній голова Державної служби спецзв'язку та захисту інформації Юрій Щиголь та забудовник Сергій Копистира.

"Нам невідомо, внесли вони заставу самостійно чи це зробили треті особи, але швидкість внесення багатомільйонних застав космічна", — вказали у ЦПК.

За Андрія Одарченка було внесено заставу у розмірі 15 мільйонів гривень.

Як зазначається, після виходу із СІЗО всі підозрювані повинні будуть дотримуватися низки обов'язків, зокрема:

утриматися від спілкування зі свідками чи іншими підозрюваними;

здати паспорти для виїзду за кордон;

носити електронний браслет.

"Якщо вони обов'язки порушать, то заставу можуть стягнути в бюджет", — додали у Центрі протидії корупції.

НАБУ та САП 21 листопада викрили народного депутата Андрія Одарченка на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури біткоїнами.

Наступного дня ВАКС обрав Одарченку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави в розмірі 15 мільйонів гривень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Куди звертатися харків’янам, якщо зникло світло (корисні контакти)

Власністю АТ "Харківобленерго" є кабельні і повітряні електромережі, які ідуть лише до ввідного щитка будинків. Електромережі всередині обслуговує управитель – комунальне чи інше підприємство, а також ОСББ.

Проводка в квартирі чи приватному домоволодінні – відповідальність власника житла, а вуличне освітлення – сфера компетенції місцевих комунальників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Таким чином, якщо немає світла тільки у вашій оселі, і автомати/запобіжники в порядку, вам потрібно звернутися до приватного електрика або спеціалізованої організації, які знайдуть причину знеструмлення та вирішать проблему.

У разі відсутності електрики на сходовій клітці або у вашому багатоквартирному будинку, телефонуйте до комунальних служб або зверніться до голови ОСББ. Якщо без електроенергії одразу кілька будинків, тоді повідомити про це або дізнатися причину знеструмлення ви можете в АТ "Харківобленерго". Для цього є декілька способів – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися