"Шо воно хотіло сказати? - Воно тупе, тому не розуміє" - Добкін посварився з Березою в прямому ефірі (відео)

Політики обговорювали вираз Олександра Корнієнко "корабельна сосна" і необхідність культурно висловлюватися про інших людей

Вчора в ефірі передачі "Народ проти" на телеканалі "Україна 24" сталася перепалка між політиками Михайлом Добкіним і Бориславом Березою.

Під час дискусії з головою партії "Слуга народу" Олександром Корнієнко, Добкін згадав випадок річної давнини, коли Корнієнко і ще ряд депутатів від "Слуги народу" обговорювали фігуру однієї з чиновниць Кабінету міністрів. Добкін закликав Корнієнко зняти маску політика і бути людиною і зізнався, що і сам раніше носив маску, коли хотів бути важливим.

Після цього слово отримав колишній народний депутат Борислав Береза, який заявив, що в Україні потрібно вчитися коректно говорити про жінок.

"Пан Добкін, ми можемо один одного на дух не переварювати, але Вам би ж не сподобалося, якби Вашу дочку назвали корабельної сосною?", - запитав Береза.

"У мене питання: що воно хотіло сказати? Я так і не зрозумів", - уточнив Добкін.

"Ну воно тупе, тому не розуміє, вибачте", - парирував Береза.

"Ти з ким розмовляєш? - М*****, є**** завали. - Г**** смердюче. - Я ж його не чіпав", - влаштували нецензурну перепалку політики.

На заклики ведучої заспокоїтися, не виражатися, і звернути увагу на більш важливі питання, політики не реагували. В результаті телевізійники були змушені відключити мікрофони ораторам.

Раніше "Коментарі" повідомляли про сина харківського депутата, який роз'їжджає на елітному авто із півмільйонами гривень в пакеті. Сам автолюбитель є головним інспектором харківського обласного управління Держпраці і в декларації вказав, що заощаджень не має і володіє тільки однокімнатною квартирою і старою Тойотою.



неиван

28 лютого 2021, 22:10

Иван, оттуда же откуда ты, но ты, судя по всему, путь еще через зад проложил, ублюдок

неиван

28 лютого 2021, 22:09

Иван, оттуда же откуда ты.. только ты, судя по всему

SARs

27 лютого 2021, 23:45

николай., Ха ! Точно , точно !!! ))))

SARs

27 лютого 2021, 23:43

Nick, А ну-ка ! Попробуй !!! Пи..ь не тюки ворочать !!! Он таких , как ты на завтрак ест !!! ))))

Nick

27 лютого 2021, 22:16

Этого ублюдка добкина уже давно на столбе надо вывесить, а потом тушку - на Ростов.

Иван

27 лютого 2021, 20:56

Ребята, кто знает, откуда вылезло это чучело бэрэза? Кто он? Слышал что торговал на рынке книжном в Харькове, за товар деньги не отдал.. кто знает?

Перович

27 лютого 2021, 16:30

история как поссорились Борух БляХЕР .ОН ЖЕ БЕРЕЗА ,ГР. израеля и щирый украинец Миша Добкин.

денис

27 лютого 2021, 12:12

А причем Добкин-не он же обзывал сосной так что "главнокомандующий"попал в просак (для тех кто знает народное значение этого слова)

николай.

26 лютого 2021, 22:04

Опять текст по дебильному написали?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися