"Спадщина" Кернеса дісталася його "цивільній" дружині та її сину: деталі

Бізнес та нерухомість у Харкові, у яких були безпосередні частки Геннадія Кернеса, передали його "цивільній" дружині, яка мешкає у Лондоні

Оксана Гайсинська та її син Родіон Гайсинський тепер є власниками 75% акцій "7-го телеканалу". Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр.

Додаткові 25% до своїх вже наявних 40% у ПРАТ "РТМК "Тоніс-Центр" "цивільна" дружина Геннадія Кернеса отримала від Ольги Кирилової, яка була однією з довірених осіб колишнього мера.

Відбулися збори акціонерів, на яких частка, яка раніше належала безпосередньо Кернесу, була офіційно передана Гайсинській. Ще 25% ПРАТ "РТМК "Тоніс-Центр" належать Аллі Добкіній.

Гайсиньска також була співвласницею ТОВ ТЦ "Комільфо" разом з тією ж Ольгою Кириловою. Кириловій також належала частина ТОВ ТД "Пушкінський", який частково володіє готелем "Національ", у якому мешкав колишній мер Геннадій Кернес.

Тепер усі частки від Ольги Кирилової були передані Оксані Гайсинській.

За Гайсинською також значаться земельні ділянки в паркових зонах, зокрема, у саду Шевченка, а також у парку Горького. Остання була у власності Гайсинської ще за життя Кернеса, коли відбувалася реконструкція парку за кредитні кошти, які сплачувало місто.

Окрім цього до власності Оксани Гайсинської належать приміщення у Будинку нерухомості (БТІ), які офіційно належать ТОВ "Флорс". Вони стали власниками нерухомості тоді, коли у БТІ також проводилася реконструкція, і так само за бюджетні кошти.

Сама ж спадкоємиця великого бізнесу колишнього мера мешкає у Лондоні і в Україну навідується дуже рідко.

Раніше "Коментарі" розповідали про сина депутата облради з партії "Блок Кернеса - успішний Харків", який володіє елітним автопарком та возить із собою невеличкий пакунок з півмільйонами гривень. Він працює головним державним інспектором у Мінпраці та є членом правління Харківської організації товариства Червоного Хреста.



вапрол

6 серпня 2021, 13:25

увапрол

Вася

2 березня 2021, 23:52

Можно встроить пока не закончилась?

Шурик

2 березня 2021, 22:07

Мария, за тебя дура.

Виталий

2 березня 2021, 20:52

Живет она в Лондоне,наши с вами деньги тратит там же, ещё есть больница у Кернеса в Израиле !!! Вопрос на какую страну Кернес работал?

Екатерина

2 березня 2021, 15:37

Вот наш честный прекрасный МЭР все эти выбранные нами одинаковые позор ограбление народа больше голосовать не буду я бабушка 80 лет не собрала себе на похороны жду добавку 500 гр тороплю время в апреле будет 80

Светлана

2 березня 2021, 14:08

Если запретить гос. служащим пользоваться своим служебным положением и обогащаться за счёт своих возможностей представьте сколько появится свободных мест... А так это типичная ситуация, наживиться и свалить "за кордон". Как позволяем нами управлять так и живём.

Тимофей

2 березня 2021, 09:38

Отберут все, до нитки разделу. Англичане такие финты не любят, считают всех наших нуваришей ворами. Заставят за каждую копейку отчитаться

Алла

2 березня 2021, 09:06

Да, наворовал немало этот представитель веками" всеми любимой " нации. А вообще-то какие харьковчане дебилы - выбирать в меры человека , который их оббирал по полной. И нечего возражать- так и было..

Лариса

2 березня 2021, 07:55

И все за наши деньги,"Успешный Харьков" !!!!!!!

Мария

2 березня 2021, 07:25

Все принадлежит тем , кто уже живёт в Лондоне или Париже.... А за что воюют ребята на Донбассе, кто знает?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися